Велинград - online - Велинградчанин стана “Мистър фестивал” в Несебър 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградчанин стана “Мистър фестивал” в Несебър
Публикувано 2010-06-29 08:28:55 от темпо

Единадесетият международен детско-юношески фестивал ”Слънце, радост, красота” в Несебър се проведе от 16 до 20 юни с участието на 2300 деца от България и 8 други страни в 5 вида изкуства: хореографски колективи, фолклорни ансамбли и изпълнители на народни песни и инструменти, академични хорове и солисти, вокални групи и изпълнители на забавна музика, изобразително изкуство, групи за циркова акробатика, спортен рокендрол, илюзионисти и други нестандартни форми на детско-юношеско творчество.

Невероятно красиво бе дефилето на всичките участници в сценични облекла или с тениски с логото на фестивала, носещи слънца с името на групите. В колона приблизително 2 км деца скандираха имената на своите състави, докато стигнат до вратата на стария град, където официално се откри фестивалът и бяха изпети химните на страните участнички.
От Общински детски комплекс - Велинград във фестивала участваха вокална група “Караоке” и солистите Сонай Юсеин, Мария Пашова, Теодора Алексиева, Милена Кадреева, Карина Неделчева.
Журито на фестивала за естрадни изпълнители в състав Развигор Попов, Мими Иванова и Хайгашот Агасян присъди на нашите участници четвърти места за Милена Кадреева и за дуета Сонай Юсеин и Мария Пашова. Първите места бяха присъдени на деца от Русия и Украйна. Децата от ОДК се представиха на изключително високо ниво, за което ръководителката Юлиана Ковачева получи от журито специални адмирации.
В богатата програма на фестивала се отличи още един представител на ОДК – Йордан Дулев. Той завоюва престижното първо място на конкурса “Мистър фестивал”, като бе единственият участник от България и доказа, че може да се пребори с общо 50 претенденти от други страни.
В прекрасната творческа обстановка на фестивала и високото художествено майсторство на деца от цял свят велинградските таланти отново имаха своето място и отличия.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води