Велинград - online - Първа стъпка към ликвидацията на “Стройком” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първа стъпка към ликвидацията на “Стройком”
Публикувано 2010-06-29 09:25:21 от темпо

Като допълнителни точки в дневния ред на сесията председателят на Общинския съвет М. Джамбаз внесе две решения за общинската фирма “Стройком”.
С първото решение съветниците извадиха от капитала на “Стройком” недвижимите имоти, които до момента били негова собственост и преминават на разпореждане на Община Велинград:
разсадник, сградите на ул. “Борислав” и ул. “Евл. Георгиев”, оранжериите за цветя, стопански двор и ремонтни работилници. С второто си решение съветниците предоставиха същите имоти за безвъзмездно управление на общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”.
21 съветници подкрепиха решенията, Венцислав Еличин гласува “въздържал се” и обясни, че те не решават проблема на работещите в “Стройком” и така ще се влачат с години. Али Мареков се съгласи, че проблемът на хората не се решава, но това е първата стъпка, която трябва да се направи, за да се премине към ликвидация на “Стройком”. Мустафа Джамбаз съзря опити да се прехвърли на Общинския съвет вината за състоянието на общинското дружество. Според него ръководството на “Стройком” не е внесло нито едно предложение за решаване на проблема. Процедурата изисква първо да гласуваме тези решения, подчерта председателят пред хората от “Стройком”, които търпеливо изкачаха да минат всички точки от дневния ред, за да се стигне на финала до тяхната.
“Търпението ни се изчерпи! 13 месеца стоим без заплати!” - това не за първи път казаха в залата работниците от “Стройком”. Но явно срокът от повече от година не стига и ще трябва да се запасят с още много търпение, за да дочакат решение на Общинския съвет за своите неполучени възнаграждения.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България