Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.06.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.06.10
Публикувано 2010-06-29 09:44:08 от темпо

ИТАЛИЯ Осем души от Общинска администрация през изтеклата седмица бяха на посещение в Италия по проекта “Придобиване на умения и постигане на обществена активност за създаване на местна инициативна група в общините Белово, Септември и Велинград”. В делегацията са тримата заместник-кметове Валентина Цветанова, Дияна Кехайова и Исмет Бабучи, главният финансист Христо Савов, служители от дирекция “Евроинтеграция” начело с Радка Русева.


БОЛНИЦИ Районният център по здравеопазване внесе в здравното министерство проект за областна здравна карта. Според нея в Пазарджишка област се запазват всички действащи в момента диагностично-консултативни центрове. Остават и всички болници, включително във Велинград, като единствено болницата в Панагюрище ще се преобразува за долекуване.

ПРАЗНИК Вечерта на 2 юли с парад-дефиле на духови оркестри ще започнат Празниците на културата Велинград 2010. В събота е празникът на града, който ще честваме с концерт на Тони Димитрова.

ДЕСТИЛЕРИЯ Софийска фирма ще изгражда дестилерия за етерични масла в Ракитово. Регионалната еко-инспекция реши да не се извършва оценка на въздействието върху околната среда, тъй като произвоството не засяга защитената зона НАТУРА, не генерира отпадъци и няма постъпили възражения срещу проекта. Етеричните масла ще се добиват от иглолистни клони чрез парна дестилация, като това ще помогне и за прочистване на разграждащата се биомаса в горите.

МЕТАЛИ На площадки за дейности с черни и цветни метали във Велинград и Ракитово са установени нарушения. РИОСВ е наложила глоби на физически лица на стойност от 300 до 1000 лева. Проверките са извършени съвместно с икономическа полиция.

ЕНЬОВДЕН Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” за втора поредна година чества празника Еньовден. Повече от 30 жени отбелязаха деня със събиране на билки и разходка сред природните красоти на Юндола.

ПОКАНА Община Ракитово и читалище “Будилник” ще връча за втора поредна година националната литературна награда “Милош Зяпков”. Литературната вечер и награждаването на победителите ще е на 5 юли от 18 часа в читалищния салон в Ракитово и ще даде старт на тазгодишните празници на града.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай