Велинград - online - Едно голямо семейство празнува четвърти рожден ден 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Едно голямо семейство празнува четвърти рожден ден
Публикувано 2010-07-05 21:42:25 от темпо

Отзивчивост, състрадание и всеотдайност - с тях вече 4 години персоналът на Центъра за хора с увреждания в Ракитово посреща своите потребители, а взаимното уважение и обич ги обединява в едно семейство.

Та цялото семейство се беше нагиздило и събрало в приветливата столова на ОСОУ “Хр. Смирненски” за своя четвърти рожден ден. Центърът е открит на 7 юли - деня на света великомъченица Неделя, която помага на страдащите хора. Обичаната от всички раководителка на центъра Мария Балабанова пожела: “В голямото ни семейство да сме живи и здрави, да има взаимна подкрепа, уважение и обич”. Присъстващите бяха уважени и поздравени и от кмета на общината Емилия Еленкова.
Затрогващо бе посланието на Илия Масларов, чиято майка прочете посветените на празника му стихове “Любов и пепел” и “Замъкът на любовта си запазете”. Че са потребни и значими присъстващите почувстваха от думите на шестокласниците Жана Янкова, Ангел Пейчинов и Петър Пелев, които ги поздравиха със стихове.
Независимо от своите болежки четири дами показаха, че чувството за хумор и силният дух ги правят харесвани и обичани. Те бяха кандидатките за “Мисис Най-чаровна баба” - конкурс, оценяван от “старите мераклии” Георги Янков, Йордан Тупаров и Стефан Трендафилов, които елегантно се измъкнаха от ситуацията и оцениха и четирите претендентки с “най”: Катерина Латева бе коронясана за най-обаятелна, Иванка Добрева за най-елегантна, Райна Допчева за най-талантлива и Цветина Евтимова за най-чаровна баба. Всички получиха ленти и грамоти.
Още веднъж журито каза своята дума при дегустирането и оценяването на вкусотиите, които примамливо зовяха от масата. Тутманици, тиквеници, баници, торти, приготвени от Зелха Молова, Анета Кейбашиева, Манка Милева, Любка Киселова, Яна Котулова, Янка Манолова, и Мария Джолева получиха призове за най-всукна, най-екологично чиста, най-оригинална, най-традиционна и най-красива. Сръчните дами бяха наградени с грамоти и подаръци.
На рожден ден има музика, танци и торта. За веселието се погрижиха акордеонистът Илко Андонов и певците Вели Лингова и Петър Лазев. Изви се и хоро, водено от г-жа Балабанова.
Мария Димова пожела на всички повече петъчни дни (дните за срещи на най-възрастните и инвалидизирани хора) и ги поздрави с настъпващия празник на Ракитово с авторско стихотворение.
Мило семейство, бъдете все така усмихнати - въпреки болката, добри - въпреки страданието и на многая лета!
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България