Велинград - online - Джон Лоутън от Камен бряг до “Камена” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Джон Лоутън от Камен бряг до “Камена”
Публикувано 2010-07-05 22:35:23 от темпо

Ден след като на изгрев слънце изпя на Камен бряг култовата “Джулай морнинг” вокалистът на “Юрая Хийп” Джон Лоутън се озова ... във Велинград. С екип на телевизия СКАТ той подготвя поредната серия от поредицата филми “Джон Лоутън представя...”, в която певецът-легенда влиза в ролята на туристически гид и през погледа на чужденец разказва за забележителностите на България.

И докато чакаме да видим как Джон Лоутън ще види нашия Велинград, имахме уникалния шанс да се здрависаме с певеца, който заедно със съпругата си изгледа концерта за празника на града на 3 юли. Изключително сърдечен, Джон Лоутън приемаше поздрави от разпозналите го почитатели и отговори на въпроси на “Темпо”.
От 2 до 7 юли той гостува във Велинград по повод бъдещия филм. Настанил се е в БЛЦ “Камена”, срещнал се е с кмета Иван Лебанов. Плановете му са да разгледа града и околностите, а с особено внимание изслуша изпълнението на фолклорния ансамбъл “Чепино”, за да почувства местния фолклор.
На въпрос дали не иска да изпее нещо от сцената и дали би дошъл във Велинград за ежегодния “Джулай”, Джон Лоутън отговаря, че сутринта на 1 юли всяка година задължително е в Каварна и на Камен бряг. “Каварна, Цонко Цонев, ракия - това е традиция”, с усмивка казва легендарният певец.
За тръпката да видят Джон Лоутън на живо, да го поздравят и да разговарят с него на центъра дълго ще си спомнят феновете на рока във Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай