Велинград - online - Според декларациите пред Сметната палата: Висши общинари без материални придобив 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Според декларациите пред Сметната палата: Висши общинари без материални придобив
Публикувано 2010-07-05 23:08:51 от темпо

Сметната палата публикува декларациите, които заемащите висши държавни длъжности попълват по закона за публичност на тяхното имущество. Декларациите отразяват придобитото имущество и промените във финансовото състояние на властимащите през 2009 г.

Велинградският депутат от ГЕРБ Ангел Даскалов е обявил къща с двор и гараж във Велинград, автомобили “Хюндай” и “Пежо 406”, както и доходи извън тези за заеманата длъжност за 2009 г. от 40 641 лева плюс 1313 лева от друга стопанска дейност.
Кметът Иван Лебанов, заместник-кметът Валентина Цветанова и председателят на Общински съвет - Велинград Мустафа Джамбаз не са попълнили декларации, а само уведомления. Според закона това се прави в случай, че в имотния статус през 2009 г. няма промяна в сравнение с 2008 г.
Трима от заместник-кметовете са попълнили декларации. Георги Янчев е декларирал придобита през 2009 г. нива от 3 дка в село Бирково на стойност 500 лева. Дияна Кехайова е обявила закупуване на парцел от 140 кв.м във Велинград за 25 000 лева, осигурени от кредит и заплати и на лек автомобил “Форд Пума”. За 2009 г. Исмет Бабучи декларира придобиване на ливада в Сърница и на 1/11 част от стопански постройки и овцеферма, получени като дарение.
Кметът на община Ракитово Емилия Еленкова, нейният заместник Крум Георгиев и председателят на Общинския съвет Никола Бързаков също са подали в Сметната палата само уведомления. Единствено заместник-кметът Момчил Арнаудов в декларация е посочил две стопански постройки в Костандово и Дорково и 4 автомобила, но всички придобити през предишни години.
Декларации пред Сметната палата са подали и магистратите от Районен съд и Районна прокуратура. Председателят на Районния съд Веселин Петричев декларира закупуването на “Мерцедес ML 500” със средства от кредит. Съдия Наташа Даскалова е обявила продажба на 1/2 от офис за 15 000 лева, съдия Петя Георгиева-Семерджиева е получила “Волво” при делба, съдия Юлия Китанова-Панайотова е декларирала “Сузуки”, а съдия Ваня Тоталакова е отбелязала, че няма нищо за деклариране.
Районен прокурор Елена Малинова е декларирала апартамент във Велинград, който е на съпруга й. В декларацията на прокурор Асен Василев фигурират два апартамента в София, придобити през 1996 и 2007 г., сграда и 267 кв.м земя във Велинград за 10 500 лева пюс право на строеж. Прокурорите Асен Палавеев и Атанас Илиев са подали само уведомления.
За разлика от повечето висши общинари представителите на съдебната система стриктно са декларирали личните си влогове и заеми.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води