Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.07.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.07.10
Публикувано 2010-07-05 23:20:30 от темпо

ДЪЖД Пороен дъжд и градушка на 2 юли разрушиха улични настилки в Драгиново, а централният площад на кметството потъна в наноси. Щетите се отстраняват, няма пострадали хора.
ИЗБОРИ С указ президентът Георги Първанов насрочи частични избори за кмет на Костандово, след като избраният през 2007 г. кмет Ясен Пашомов бе лишен от право да заема поста със съдебно решение. Вотът ще е на 16 октомври 2010 г.

ВОДА Двете чешми и малкият фонтан пред сградата на общината заработиха ,след като години наред не изпълняваха функциите си. Общинската бригада отстрани повредата и по тръбата, запушена от гумен накрайник на бастун, потече вода. Сега е ред да се поправи и чешмата до Старата община, която също е пресъхнала от дълго време.

РОТАРИ На 3 юли в курорта Цигов чарк Ротари клубовете от Пазарджик и Велинград проведоха церемонията по смяна на клубните президенти. Досегашният президент на Ротари клуб Велинград Боряна Белухова предаде щафетата на Борислав Борисов, а досегашният секретар Георги Аларгов - на Петър Хрисчев.

ДЕПУТАТ Независимият депутат и лидер на РЗС Яне Янев навести Велинград, където партията все още гради местна структура. Г-н Янев пи кафе в местно заведение, но нямаше официални изяви.

ДОСИЕ Комисията по досиетата публикува поредните имена на ръководни служители на МВР, сътрудници на Държавна сигурност. Сред огласените е името на Петър Първов, роден през 1954 г. във Велинград, щатен служител в София.

КОНКУРС Трима от общо петте кандидати за директор на Бюро по труда - Велинград са допуснати до следващия етап в конкурса: Веселина Ямакова-Ковачева, Анна Коева и Васил Ковачев. На 1 юли те са се явили на интервю и сега се очаква Агенцията по заетостта да обяви крайния резултат.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай