Велинград - online - ПРАЗНИЧИН ОБЕКТИВ 13.07.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРАЗНИЧИН ОБЕКТИВ 13.07.10
Публикувано 2010-07-13 09:21:28 от темпо

ЗАНАЯТИ На 5 юли зам.-кметът Валентина Цветанова и управителят на ИЦМСБ Даниела Салкина откриха Базара на занаятите. В него своята продукция и умения показаха майстори в областта на керамиката, дърворезбата, гобленарството, ръчно направени бижута и чанове, рисунки на икони върху камък и др. Участниците от Велинград бяха майсторката на писани яйца и бижута Даниела Цопанова и даровитата млада художничка Мария Цикалова.


СТАР АКАДЕМИ В афиша на Празниците на културата вечерта на 5 юли бе отделена за концерт на Дани и Мариела - изпълнители, изгрели на тв сцена на състезанието “Стар академи”.

ПЕНСИОНЕРИ Със свой концерт в празничната седмица се включиха и пенсионерските клубове. Певчески състави и групи от клубовете във Велинград и техни приятели изнесоха концерт на 6 юли.

ФОЛКЛОР 7 юли бе вечерта на фолклора, която бе открита с дефиле на ансамблите от читалищата в Чепино, Каменица, Драгиново и Сърница. В дефилето и концерта участваха гостуващите фолклорни ансамбли от гръцката община Аполония и румънската Калараш.

ТАНЦИ Силният юлски дъжд и студеното време на 8 юли провалиха концерта на Клуба за спортни танци “Импулс” на открито. Вместо на площада танцьорите показаха красотата на танците, съчетаващи спорт и изкуство, в препълнения салон на читалище “Отец Паисий”.

ФОЛК В съботната вечер за многобройната публика на площад “Николай Гяуров” пя фолк-изпълнителката Есил Дюран.

ШКОЛА Във фоайето на Градската художествена галерия на 8 юли зам.-кметът Георги Янчев откри изложба на децата от школата за изобразително изкуство към Общински детски комплекс с ръководител Антоанета Георгиева. В школата се обучават 26 деца. Младите художници имат награди от участието си в конкурса “Мисия спасител”, а второкласниците Атанас Шарков и Василена Белева са наградени с грамоти от Пловдивския митрополит Николай за успешното им участие в конкурса за икони “Свети апостол Ерм”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България