Велинград - online - АРР ще остане в Къщата на Цвета 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

АРР ще остане в Къщата на Цвета
Публикувано 2010-07-19 23:18:09 от Темпо

Ръководството на Националния дарителски фонд “13 века България” се съгласи да сключи нов договор за наем с Агенция за регионално равитие - Център за бизнес и информация Велинград. Това става ясно от писмо, което изпълнителният директор на фонда Греди Асса изпрати до кмета на община Велинград Иван Лебанов и управителя на АРР Живко Милушев.

АРР остава в Къщата на Цвета, която по силата на дарението на велинградчанката Цвета Дамянова е собственост на “13 века България”. Преди месец агенцията получи писмо от фонда с искане да напусне заеманите помещения. Тогава кметът Иван Лебанов изпрати писмо до Националния дарителски фонд, в което прикани за преразглеждане на намерението и взимане на решение, полезно за всяка от страните. Кметът изтъкна, че прекратяването на дългогодишно сътрудничество между Община Велинград и АРР не е в интерес нито на една от двете страни, както и на НДФ “13 века България“. През годините общината е полагала доста грижи за сградата, извършвала е ремонти и поддръжка изцяло за своя сметка, тъй като в Къщата на Цвета е не само общинската Художествена галерия, а тя се е превърнала в културно средище на Велинград.
Дни преди да стане известно решението на фонда за оставането на АРР в Къщата на Цвета, чрез пресцентъра на институцията потърсихме отговор на няколко въпроса за бъдещето на Къщата на Цвета. Отговорите на г-н Греди Асса ще прочетете в блиц-интервюто с него.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България