Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.07.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.07.10
Публикувано 2010-07-19 23:49:50 от Темпо

ИЛИНДЕН Празникът на Свети Илия ще бъде отбелязан на две места във Велинград. Ще бъде раздаден курбан за здраве на параклиса “Свети Илия” над Клептуза. Същото ще се случи и на Елин връх, където преди две години бе осветен параклис на името на светеца.


БОЛНИЦА Министърът на здравеопазването Анна-Мария Борисова посети Пазарджик на 14 юли и обсъди здравната карта на областта с директори на държавни и общински болници. Според министърката няма да се закриват общински болници, но на базата на анализ от резултатите през 2009 г. ще бъде намален броят на леглата в различни отделения.

СИНДИКАТ Синдикатът на българските учители към КНСБ ще проведе разширено ззаседание във Велинград. От 22 до 24 юли изпълнителната комисия на СБУ начело с председателката Янка Такева и областните представители на синдиката ще заседават в курорта.

КОПРИВЩИЦА Групата за автентичен фолклор към читалище “Васил Левски” - Велинград се подготвя за участие в Националния фолклорен събор в Копривщица. На един от най-големите форуми на народното творчество каменската група ще представи възстановка на обичая “Бабинден”.

КЪРЛЕЖИ На 12 юли Община Велинград организира второто за това лято пръскане на зелените площи срещу кърлежи - не само в централната градска част, а и в градинките по кварталите. В средата на август ще има още едно пръскане, съобщи екологът Станимир Живков.

ТЕСТ На 14 юли в “Двореца” се проведе тест-драйв на новия модел автомобил на известна японска марка. Интересът към възможността да разгледат и тестват новия автомобил бе много голям и от страна на велинградчани, и от страна на гостите на хотела.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай