Велинград - online - Юношите на СК “Левски” за шести път шампиони 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Юношите на СК “Левски” за шести път шампиони
Публикувано 2010-07-26 21:12:51 от Темпо

Юношите на Спортен клуб “Левски” Ракитово спечелиха шестата си шампионска титла в леката атлетика от Държавните игри за спортистите от малките селища. От 15 до 23 юли те се проведоха в Ихтиман с генералното спонсорство на община Ихтиман и помощта на кметство Стамболово.

Лекоатлетическият тим на Ракитово участва в игрите под ръководството на президента на СК “Левски” и треньор Тодор Тодоров заедно с колежките му Таня Пейчинова и Катя Пелева.
В отделните дисциплини при юношите СК “Левски” зае първо място в отборното класиране, следван от Маноле и Симеоновград. Принос за отличното представяне имаха: Стефан Мутанов със златен медал на скок височина и бронзов медал на 100 м. гладко бягане; Мариян Узунов със сребърен медал на 800 м. бягане; Владимир Димитров със златен медал и Даниел Агузов с четвърто място на тласкане на гюле; Георги Пашов със злато и Михаил Узунов с бронз на скок дължина. Първо място в щафетата 4х100 м. завоюва отборът на СК “Левски” в Ссътав Кезим Медов, Стефан Мутанов, Мариян Узунов и Георги Пашов, които се откъснаха с 10 метра преднина пред останалите.
При девойките лекоатлетките от Ракитово се наредиха на второ място в отборното класиране след Ихтиман и преди Маноле. Златен медал спечели младата надежда Ива Банцова на 800 м. бягане, в тласкането на гюле Красимира Боснова завоюва среброто, а Илияна Пелева четвърто място. Бронзови отличия спечелиха момичетата от щафетата Красимира Боснова, Фатима Ахматова, Ива Банцова и Сузана Милева.
Догодина Държавните игри на малките селища ще се проведат във Велики Преслав. С оглед на поредния голям успех в “кралицата на спортовете” леката атлетика от името на СК “Левски”, състезателите и треньорите г-н Тодор Тодоров се обръща към местния парламент да помисли за повече средства за клуба.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай