Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.07.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.07.10
Публикувано 2010-07-26 23:53:44 от Темпо

МЕДАЛ Форум “България - Русия” награди кмета на община Велинград Иван Лебанов с юбилеен медал “65 години от победата над фашизма” като признание за неговата дейност за развитие на българо-руските отношения. Председател на форума, който е под егидата на президента Георги Първанов, е Светлана Шаренкова. Юбилейни медали получават и 20 000 живи ветерани от Втората световна война.


ДОРКОВО От 30 юли до 1 август включително сцената в Дорково ще събере участниците в тазгодишния международен фестивал за изворен фолклор. От петък до неделя включително ще прозвучат изпълненията на повече от 50 фолклорни състава.

АРХЕОЛОГИЯ Започна втората международна студентска бригада за археологическо проучване на Острец. Тази година под ръководството на проф. Диана Гергова работят студенти археолози от Полша, Португалия, Франция и Канада и България.

ТЕАТЪР Стоянка Мутафова игра за пореден път пред велинградска публика комедията “Палавите вдовици” вечерта на 19 юли в салона на читалище “Отец Паисий”. Седмица по-късно на същата сцена бе представен спектакълът “Красотата ще спаси света” по Достоевски с участието на младите актьори Ники Илиев, Асен Блатечки и Саня Борисова.

КРАЖБА Мъж и жена от Велинград с инициали С. Д., 33 г. и С. Б., 30 г. бяха арестувани за кражба на портфейл с документи, кредитни и дебитни карти. Сигналът е подаден в полицията от 28-годишен жител на Петрич, а междувременно крадците успели да изтеглят 400 лева от една от картите.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай