Велинград - online - Малко състезатели, но силно състезание 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малко състезатели, но силно състезание
Публикувано 2010-08-02 22:33:00 от Темпо

Традиционният бридж-фестивал, който вече 11 години се провежда във Велинград, записа своето най-камерно издание. От 29 юли до 1 август в залата на хотел “Свети Спас” играха едва 16 двойки и 10 отбора, което е най-ниската посещаемост в историята на състезанието. Така и велинградският фестивал потвърди факта, че през 2010 г. кризата удари и спортните събития.

Независимо от по-малкото състезатели, нивото на бридж-фестивала се запази като много високо. Гаранция за това бе участието на световните шампиони за сеньори Христо Друмев - Иван Танев, европейските шампиони за смесени двойки Матилда Поплилов - Лило Поплилов, част от националния отбор с разменени партньори.
В двойковия турнир “Петрофер” победители станаха Диян Данаилов - Георги Стаматов от София, следвани от бургаската двойка Борислав Борисов - Тодор Евтимов и пловдивската Стойчо Босев - Светослав Хаджийски.
В челната тройка в отборния турнир за купа “Сирона” са “GIB” (Георги Стаматов, Диян Данаилов, Борислав Борисов и Тодор Евтимов), следвани от старозагорския “Урсулек” и “Левски” София.
Купите и наградите на победителите бяха връчени от председателя на Бридж-клуб “Велинград” Йордан Баев и главния съдия Димитър Георгиев.
Организаторите отправиха специални благодарности към домакините от петзвездния хотел “Свети Спас”, на чието гостоприемство бридж-фестивалът дължи много и към кмета на Община Велинград Иван Лебанов, който и тази година подпомогна състезанието със закупуването на купите и медалите за призьорите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай