Велинград - online - Младежи от ГЕРБ помагат на деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Младежи от ГЕРБ помагат на деца
Публикувано 2010-08-02 22:52:34 от Темпо

В центъра за настаняване от семеен тип във Велинград тече усилен ремонт. Това е модерна услуга в общността, която предоставя среда за пълноценното израстване и развитие на деца, лишени от родителски грижи. В него се гарантират условия на живот на децата, максимално близки до семейните: осигуряване на храна, облекло, предоставяне на лично пространство в стаята на детето, ползване на общи помещения и място за игра.

В града ни са обособени два ЦНСТ, всеки с капацитет до 15 деца. Във всеки от тях ще има самостоятелна кухня и трапезария, където децата ще участват в приготвянето на желани от тях ястия. Всяко дете избира в какъв цвят да бъдат боядисани стените на обитаваната от него стая, за да се чувства наистина в своя дом. Подменена е и дограмата с алуминиева, за да се подсигури топлина на децата през зимните месеци. За децата се грижат специалистите в ЦНСТ - детегледачи, социални работници и психолози и ръководителят на центъра г-жа Пеева.
Децата отиват на море в Равда на 1 август и се надяват при завръщането да се настанят в обновените стаи. След като научиха за желанието на децата, младежи от ПП “Герб” с. Драгиново изявиха желание да допринесат за сбъдването на детските мечти, като се включиха в боядисването на стаите. Със своя труд те помогнаха да изгреят по-скоро усмивките на детските лица, когато видят обновения си дом. И показаха, че всеки от нас трябва да бъде съпричастен към тяхната съдба.
И. Тосков

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води