Велинград - online - Наши ученици представиха България в Италия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наши ученици представиха България в Италия
Публикувано 2010-08-02 23:25:57 от Темпо

Учебната компания “Junior Recyclers” към СОУ “Васил Левски” Велинград представи България на европейското издание на “Най-добра ученическа компания на 2010” в Каляри, Италия. Състезанието се организира от програмата “Джуниър Ачийвмънт”, а велинградската компания спечели възможността да участва, след като бе определена за най-добрата в нашата страна. Петте ученички заедно със своята ръководителка Людмила Кьосова се завърнаха от Италия с много нови приятели и натрупан опит от състезанието.

Президентът на компанията Асся Моллова разказа: “На 20 юли учениците от 34 европейски страни се събраха на тържественото му откриване. През следващите два дни компаниите трябваше да представят своите продукти и да отговарят на въпроси от международното жури. Българската ученическа компания се представи отлично, поразявайки журито и новите си приятели с велостойките от стари чинове и своите екологични сувенири от рециклирани продукти. Всички компании се събраха на гала вечерята по случай официалното закриване на състезанието на 22 юли. На следващия ден имахме време да се насладим на плажовете и на красивата италианска природа.”
Г-жа Л. Кьосова също сподели своите впечатления: “Ние се представихме на високото и стабилно ниво на останалите ученически компании от европейски държави, но видяхме, че за да победиш, трябва още. Имаме страшно талантливи деца! На състезанието в Италия и аз, и те се убедихме, че всяка бизнес-идея и продукт се нуждае от атрактивно представяне, не стига да направиш отлична презентация и нашето обучение ще продължи в тази посока. Имаше и обучение за учители, от което натрупахме изключително полезен опит.”.
Тазгодишната най-добра ученическа компания е от Австрия, но международната надпревара продължава и ученическата компания към СОУ “В. Левски” с още по-големи амбиции ще подготвя следващите си начинания.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола