Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.08.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.08.10
Публикувано 2010-08-17 11:08:02 от Темпо

ОБСЪЖДАНИЯ Две публични обществени обсъждания ще се проведат тази седмица в община Велинград. На 18 август от 17 часа е насрочено обсъждането на акутализацията на бюджета на общината за 2010 г. На следващия ден от 17 часа в голямата зала ще се проведе обсъждането за поемане на дългосрочен общински дълг от фонд ФЛАГ за реализация на проекта за укрепване на 5 свлачища. Очаква се на 20 август да бъде свикано и заседание на Общинския съвет, което също ще обсъжда актуалните финансови въпроси на общината.


АКВАПАРК Община Ракитово обмисля изграждане на аквапарк, който да привлече повече туристи и да създаде нови работни места. Темата е обсъждана на среща на кметицата Емилия Еленкова с представители на австрийския концерн “Berndorf Baderbau”, специализиран в строителство на водни атракциони в планински райони.

УНГАРИЯ На 19 август Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” заминава на турне в Унгария. Поканата е от град Солт и диригента на тамошния оркестър Атила Фокс, който две години поред участва във велинградските Празници на културата. Нашият и унгарският оркестър ще свирят заедно за празника на Свети Стефан, а програмата на турнето включва още екскурзия до езерото Балатон и посещение в конна база. Музикантите и мажоретките ще се завърнат на 22 август.

РАБОТА 78 работни места ще бъдат разкрити в община Ракитово по различни програми. 15 от тях са за завършилите наскоро курс планински водачи, 30 за работници по подръжка на пътищата в общината, 11 ще работят като спасители в случаи на бедствия и аварии, ще има и единични места за инспектор по екология, шлосер, стругар и др. Обучението ще започне през есента.

ПОЖАР През нощта на 14 август пожарникарите гасиха едноетажна постройка в Ракитово, собственост на 21-годишната А. А. Огънят е изпепелил покривната конструкция, дознание изяснява причините и щетите от пожара.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води