Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.09.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.09.10
Публикувано 2010-09-14 08:46:31 от темпо

ПРОВЕРКИ Фирмите, занимаващи се с мебелопроизводство и химическо чистене, да се готвят за проверки през октомври. Това обявиха от Областната инспекция по труда - Пазарджик. Проверките ще са в рамките на европейска кампания за оценка на риска при работа с опасни вещества. Паралелно с това ще се контролира и спазването на трудовото законодателство.


ОРКЕСТЪР Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Д. Мечев” бе поканен да открие есенния сезон на предаването “На кафе” по Нова телевизия. На 13 септември музикантите и мажоретките бяха гости на Гала в директен ефир. Дни преди това ОНЧ “Отец Паисий” подаде проект пред Националния дарителски фонд “13 века България”, с който кандидатства за пари за нови униформи.

БАЙРЯМ На 9 септември мюсюлманите от община Велинград отбелязаха празника Рамазан Байрям. Най-голямото честване бе на събора в Доспат, където на 11 и 12 септември се стекоха хиляди хора от близки и далечни селища.

РЕКЛАМА Консултативният съвет по туризъм заседава на 7 септември и реши Велинград да се представи на предстоящото международно туристическо изложение в сръбския град Нови Сад. За целта общината ще отпусне 1000 лева.

ФЕЙСБУК Във Фейсбук започна конкурс за мис и мистър Велинград. Организаторите канят за участие само велинградчани, а качените снимки са вече над 60. Конкурсът е с крайна дата 1 октомври, като тогава ще станат известни и победителите.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води