Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.09.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.09.10
Публикувано 2010-09-21 09:50:49 от темпо

ГЛОБИ Административен съд - Пазарджик остави в сила 8 наказателни постановления, наложени на кмета на община Велинград Иван Лебанов от Агенцията за държавна финансова инспекция при одит през 2009 г. Решенията на съда са окончателни, а наложените на кмета глоби са по 200 лева.


НЕЗАВИСИМОСТ В 11 часа на 22 септември пред сградата на община Велинград ще започне тържественото отбелязване на Деня на независимостта на България. В програмата ще участва Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”.

ЧЕСТВАНЕ На 13 септември пред паметника на Николай Гяуров бяха отбелязани 81 години от неговото рождение. Цветя поднесоха Общинска администрация, Историческият музей, приятели и съученици на Н. Гяуров.

ВЕРОУЧЕНИЕ Църковните храмове във Велинград организират участие в инициативата на Българската православна църква за въвеждане на вероучение в учебната програма. Вярващи от Чепинско ще се включат във внасянето на петицията на 24 октомври в столицата.

ГОРСКИ На 16 и 17 септември шефове на регионални дирекции на горите проведоха двудневно обучение в хотел “Двореца” във Велинград.

АРХЕОЛОГИЯ Историческият музей подготвя изложба, посветена на археологическите разкопки и открития в периода 2008 - 2010 г. Експозицията ще бъде открита тази седмица.

МОБИЛНОСТ Велинград е сред градовете, които се включиха в Европейската седмица на мобилността (16 - 22 септември). Мотото на тазгодишната кампания е “Пътувай разумно, живей по-добре”, а акцентът е да се намали автомобилният трафик в градовете, замърсяването на въздуха, шумът, стресът. В програмата по случай седмицата се предвидени туристически походи до пресечната точка на 42 меридиан и 24 паралел край Велинград и до местността “Пет братя”. В седмицата ще участват с ученически походи и училищата в Кръстава и Побит камък.

ГРАМОТА Министерството на културата награди с грамота Исторически музей - Велинград по време на международния панаир на занаятите в Етъра преди седмица. Грамотата се дава на нашия музей за неговата дейност, свързана със съхранението на традициите.

ДРЕГЕР “Скромните” 2.16 промила алкохол отчете полицейският дрегер при проверка на Т. Б., 44 г. от село Тихомирово. Пияният шофьор е прибран за 24 часа в ареста във Велинград и е започнало незабавно производство срещу него.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай