Велинград - online - Резил: Оперативното бюро не успя да събере кворум 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Резил: Оперативното бюро не успя да събере кворум
Публикувано 2010-09-28 10:55:57 от темпо

В 17 часа на 20 септември трябваше да започне заседанието на Оперативното бюро на Общински съвет - Велинград. Това е висшият орган, който определя датата и дневния ред за сесиите на местния парламент. Негови членове са председателят и тримата заместник-председатели на Общинския съвет, председателите на постоянните комисии и на политическите групи.

В уречения ден и час в малката зала се събраха едва 6 съветници: Снежана Велева, Венцислав Еличин, Тома Пачалов, Лазар Белев, Васка Колчагова и Георги Панов. Въпреки изчакването така и не дойдоха други съветници и Оперативното бюро пропадна. Гражданите, дошли да представят своите предложения за включване в дневния ред, бяха принудени да си тръгнат разочаровани.
На следващия ден, 21 септември, усетили резила, партиите стегнаха редиците и с участието на 11 съветници Оперативното бюро се проведе. Редовната сесия бе насрочена за 30 септември, четвъртък, от 9.30 часа. Гласуван бе дневен ред от 26 точки, сред които са обсъждането за сключване на договор за кредит с “ФЛАГ”, доклад за готовността на училищата и детските заведения за новата учебна година, обявяване на Мустафа Шарков и Герасим Попов посмъртно за почетни граждани на Велинград, конкурси за общински обекти и др. Също с гласуване съветниците отхвърлиха включването в дневен ред на две точки, предложени от Общинска администрация, за прекратяване на концесиите за Кална баня и Чепино баня.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола