Велинград - online - Успешна реклама на Велинград в Нови Сад 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успешна реклама на Велинград в Нови Сад
Публикувано 2010-10-05 08:42:43 от темпо

Велинград бе една от 16-те български общини, които показаха своя туристически потенциал на международното туристическо изложение в Нови Сад, Сърбия. Общината покри таксата за щанда от 1000 лева, а като представители на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград в Нови Сад бяха председателят Златко Златанова, Ангел Манолов, Дарина Шатова и Галина Матева.

Събитието събра в старинния сръбски град туроператори, хотелиери, производители на различни продукти за туристическия бранш от целия регион. Тази година България беше със статут на специален гост на изложението и българската делегация бе водена от заместник-министъра Иво Маринов. На пресконференция България бе показана като атрактивна туристическа дестинация, а всяка от 16-те общини направи собствена презентация в рамките на 8 минути. Интересът от страна на сръбските медии и туроператори бе голям, а Велинград определено изпъкна като СПА столица на Балканите, разказа след завръщането от Нови Сад Дарина Шатова. Към сръбските туроператори г-н Златанов е отправил покана да посетят нашия курорт и на място да открият предимствата на СПА туризма.
На щанда на Велинград своя реклама са предложили над 20 местни хотела. Участниците отчитат, че интересът от страна на съседите би бил и по-голям, но изложението е било с вход от 3.5 евро.
Нашите хотелиери са доволни и от възможността в Нови Сад да продължат вече създадените контакти с г-н Иво Маринов, който отново е потвърдил готовността си министерството на икономиката и туризма да подкрепи разнообразяването на туристическите продукти в Чепинския край и конкретно пещерата “Лепеница”.
При посещението в Нови Сад, който е вторият по големина град в Сърбия, велинградчани са натрупали и впечатления за чистотата, много добрата инфраструктура, зеленина, спокойна пешеходна зона, красив парк с лебеди, потънали в светлини мостове и богат културен живот - дори в края на септември.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай