Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.10.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.10.10
Публикувано 2010-10-05 08:57:59 от темпо

ТРУС Слаб земен трус бе почувстван в Ракитово в 18.34 часа на 28 септември. Магнитутът е бил 2.7 по скалата на Рихтел, няма нанесени щети.


КАРИЕРА Съгражданката ни Лидия Шулева, вицепремиер в правителството “Саккобургготски”, стана член на Управителния съвет на Университета на Обединените нации. 14-те членове на съвета се определят от генералния секретар на ООН Бан Ки Мун и председателя на ЮНЕСКО Ирина Бокова. Назначението е в лично качество, а УС на Университета на ООН отговаря за политиката на университета, неговия бюджет и работна програма.

ВМРО На 9 октомври пред паметника на Владо Черноземски (Величко Керин) в кв. Каменица ще ВМРО - Велинград ще чества годишнина от неговата смърт, съобщи Венцислав Еличин. Началото на тържеството е в 16 часа.

ДЪЖД Пороен дъжд на 29 септември е разрушил настилките на улици в село Рохлево и е свлякъл наноси на пътя Рохлево - Кръстава. Създадена е организация за разчистване и насипване на пътя.

КОНЦЕРТ В 18 часа на 6 октомври в читалище “Отец Паисий” концерт ще изнесат Професионалният хор на слепите “Акад. Петко Стайнов”, музикалната формация “Teens” към училището за незрящи деца в София и група “Веселите момчета”. Входът за концера е безплатен.

ТЕАТЪР На 7 октомври на велинградска сцена ще гостува Драматичен театър “Константин Величков”. В читалище “Отец Паисий” Пазарджишката театрална трупа ще покаже пиесата “Таванът”, в която като гост актьор ще видим Асен Блатечки.

СЪБОР 55 членове на велинградската организация на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса взеха участие в областния събор в местността “Добра вода” по случай 102 г. от обявяване независимостта на България. В състезанието по стрелба майор К. Златев се е класирал на трето място, а в тегленето на въже велинградчани отново са трети. В програмата със свои стихове са се включили поетесите Анна Маргова и Боряна Стаева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води