Велинград - online - Зоналният съвет спря “Чепинец” от участие 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Зоналният съвет спря “Чепинец” от участие
Публикувано 2010-10-12 08:47:49 от темпо

Зоналният съвет на Българския футболен съюз спря от участие два от тимовете в Югозападна “В” група. Става въпрос за “Чепинец” (Велинград) и “Хебър” (Пазарджик). До строгите мерки се стигна след заседание и решение на структурата на БФС, а като основна причина за спирането на отборите от участие естествено са неплатени суми за различни такси.

Според хронологията на събитията двата тима бяха предупредени, че ако не погасят задълженията си до петък, 8 октомври, те ще бъдат спрени от участие. След като до края на въпросния работен ден в петък, 17.00 часа, никой не плати дължимото, Зоналният съвет излезе с решение да прекрати временно участието им.
Така “Чепинец” загуби служебно с 0:3 домакинството си от 12-ия кръг срещу състава на “Локомотив” Септември, а същият служебен резултат бе присъден в полза и на отбора на “Авангард” (Бачево), който по програма гостува на “Хебър”.
Зоналният съвет определи като краен срок за погасяване на задълженията и на двата отбора датата 14 октомври, четвъртък, като ако задълженията бъдат погасени, участието на двата тима в групата ще бъде възстановено. Ако обаче те не платят дължимите суми, Зоналният съвет ще ги извади окончателно.
Ситуацията е още по-тежка за тима от областния град, който тази сряда, 13 октомври, има мач и от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига и който най-вероятно също ще бъде загубен служебно.
Според източници, близки до “Чепинец”, задълженията на клуба са около 3000 лева. Под заплаха от спиране на участие в първенството са и различните формации от детско-юношеската школа на клуба, които също имат неплатени такси и суми, но техният размер е чувствително по-малък, което дава повод за оптимизъм в оцеляването им засега.
За тежката ситуация във велинградския футболен клуб са алармирани своевременно представители на Общинска администрация и естествено кметът на общината Иван Лебанов.
Сътрудници, фенове и доброжелатели на клуба пък се опитват чрез лични контакти да съберат средства за погасяването на дълга и съответно спасяването на отбора. С оптимизъм се гледа и към датата 23 ноември, за когато е насрочено Общо събрание на клуба, което трябва да избере нов Управителен съвет и президент, които да бъде действащи и да не позволяват тежки ситуации като сегашната. В момента се чака да излезе решение за събранието в Държавен вестник.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай