Велинград - online - 5.3 милиона лева за ВиК мрежа в Грашево 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

5.3 милиона лева за ВиК мрежа в Грашево
Публикувано 2010-10-12 09:42:59 от темпо

На 8 октомври в София, в сградата на Държавен фонд ”Земеделие”, новият директор на фонда Светослав Симеонов и зам.-кметът на община Велинград Валентина Цветанова подписаха договор за проекта ”Строителство, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи и съоръжения в с. Грашево, община Велинград” по Програмата за развитие на селските райони.

Проектът бе разработен от община Велинград по инициатива на кмета Иван Лебанов и е в изпълнение на неговата управленска програма и поетите ангажименти да се подобрят условията за живот на хората в града и в населените места и те да се снабдяват с вода от новите съоръжения. “Не може през 21 век жителите в селата от общината да нямат нормални човешки условия за живот и да не могат да пият чиста вода, затова усилията ни са насочени към още един проект за изграждане на водопроводна мрежа в Горно Дъбево, Враненци и Бирково, който очаква финансиране пак по Програмата за развитие на селските райони”, заяви Иван Лебанов.
Стойността на проектното предложение за водопровода в с. Грашево е 5 348 522 лева. Предвидените за изпълнение дейности са реконструкция, ремонт и рехабилитация на съществуващ довеждащ водопровод от събирателна шахта в местността “Мемов камък” до съществуващ водоем с. Грашево и реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар над с. Грашево и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Грашево. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води