Велинград - online - Кметът изпя “Бяла роза” в подкрепа на изоставените деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметът изпя “Бяла роза” в подкрепа на изоставените деца
Публикувано 2010-10-19 08:54:02 от темпо

В дует с Тони Димитрова кметът на община Велинград Иван Лебанов изпълни култовата “Бяла роза” на сцената на телевизионното шоу “Великолепната шесторка”. Навръх Петковден гостите в предаването на БТВ бяха поканени от световната и олимпийска шампионка в скока на височина Йорданка Благоева. Сред големите български спортисти, получили покана, беше и първият български медалист от зимна олимпиада Иван Лебанов.

Велинградският кмет и бургаската певица изпяха своята “Бяла роза” на фона на нестихващи аплодисменти от публиката и със самоотвержената подкрепа на актьора Славчо Пеев, който пожела сред настоящите български спортисти да има повече момчета като Иван Лебанов. Главният музикален ръководител на шоуто Ачо Заберски даде оценка: “Кметско изпълнение на “Бяла роза”, което ще си пазя за черни дни”.
В диалог с водещата Ани Салич кметът Лебанов разказа, че във Велинград чувствително е подобрена материалната база на бившия дом за деца, лишени от родителски грижи (сега Център за настаняване от семеен тип). Призивът на Иван Лебанов бе велинградчани да гласуват “масово и ударно” в подкрепа на благородната мисия на телевизионното шоу “Семейство за всяко дете”.
След изпълненията на всичките 6 дуета подкрепените от велинградския кмет Тони Димитрова - Славчо Пеев се наредиха на четвърта позиция.
На телевизионния екран скоро ще видим и съпругата на кмета Росица Лебанова. Като председател на женското сдружение “Нежна сила” тя ще гостува на 28 октомври в предаването на Марта Вачкова по БНТ. Темата на разговора ще е възпитанието и необходимостта от правила.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай