Велинград - online - Полюсни мнения за Клептуза и паркинга 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Полюсни мнения за Клептуза и паркинга
Публикувано 2010-10-19 09:15:01 от темпо

Повече от 3 часа продължиха двете обществени обсъждания, които община Велинград организира на 15 октомври - за преобразуването на част от парка до баните в Чепино в паркинг и за бъдещето на Клептуза. За разлика от предишни обсъждания, този път имаше доста граждани и дискусията в залата вместо формална и вяла беше емоционална, ангажирана и с отношение към проблемите на града.

В 16 часа в голямата зала на общината се събраха сравнително малко хора, но в 17 часа, когато започна обсъждането за Клептуза, броят им се увеличи. Направи впечатление отсъствието на кмета Иван Лебанов, на председателя на Общинския съвет Мустафа Джамбаз и на повечето от общинските съветници. За дебатите за Клептуза специално пристигнаха народният представител Ангел Даскалов и зам.-областната управителка Ваня Минкова. В залата бяха и свещеници от трите църкви във Велинград. Дойдоха много хора от Чепино, развълнувани за съдбата на две от най-големите богатства на квартала, недоволни, че обсъжданията не се провеждат в Чепино и че не включват и особено болезнената тема за неработещите бани.
Очаквано се чуха най-различни мнения и се очертаха полюсни позиции, но поне бе дадена възможност всеки открито да си каже мнението. По темата за превръщането на част от парка в паркинг гражданите се обявиха твърдо против, а общинарите защитиха идеята. По отношение на Клептуза гласно не се каза нито едно “за” продажба или промяна на собствеността, но се чуха първите идеи за търг, концесия или публично-частно партньорство, като последното бе лансирано от депутата Ангел Даскалов.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води