Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.10.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.10.10
Публикувано 2010-10-19 09:19:36 от темпо

ОФАНЗИВА Дъждовната есен не спира изпълнението на проекта за облагородяване на парковете - напротив, в парка на Вельова баня хора и техника работят и в събота и неделя, а резултатите вече са видими.


БАНИ При закрити врата в общината се проведе среща по проблема с неработещите общински Чепино и Кална баня, организирана от Общинския съвет. В разговора са участвали кметът Иван Лебанов и общински съветници от различните политически групи. Няма насрочена дата за извънредната сесия за баните, която обеща председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз. Информация за резултатите от разговорите също не бе оповестена.

ОБЩИНА Денят на българската община 12 октомври не бе отбелязан официално във Велинград, а забавените заплати допълнително вгорчиха празника на общинарите. Кметът Иван Лебанов отправи поздрав към всички общински служители, кметове на кметства и общински съветници.

СДС На областно събрание на СДС за областен председател бе преизбран д-р Красимир Темнилов. Таня Гончева, лидер на синята партия във Велинград, стана един от петимата областни заместник-председатели на СДС.

УЧИТЕЛИ На 14 октомври в СОУ “В. Левски” се проведе разширено съвещание на учителите от среден и горен курс с инспектори от РИО - Пазарджик по програмата за новата учебна година. В БЛЦ “Камена” Съюзът на българските учители организира обучение на председателите и касиерите на съюзните организации в училищата и детските градини. Тема на обучението бяха измененията в Кодекса на труда и финансовата отчетност, съобщи председателката на СБУ Мария Фърцова.

ТЕАТЪР За втора поредна седмица пропадна гостуването на пазарджишкия Драматичен театър “К. Величков” във Велинград. Причината за новото отлагане на представлението е малкият брой продадени билети.

ПАЛЕЖ Лек автомобил “Хонда” бе запален пред дома на 29-годишния Т. Г. от Велинград прз нощта на 11 октомври. Предната част на автомобила е изпепелена. Полицията води дознание.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води