Велинград - online - Октомври - месец на международни изяви за “Импулс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Октомври - месец на международни изяви за “Импулс”
Публикувано 2010-10-26 09:53:40 от темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” проявява сериозна активност в международните си изяви през месец октомври. Клубът, воден от Петър Милчев, взе участие в две състезания извън граница, а в края на месеца предстои и трета такава.

Началото бе положено на 9 и 10 октомври със силния международен турнир от веригата IDSF (носещ точки за международната ранглиста) в столицата на Молдова Кишинев. Там именно се проведе 20-то юбилейно издание на турнира, като в него взеха участие три двойки от “Импулс”: Йорданов - Гаджева, Гръчки - Димова и Каракашан - Глиндеман.
Най-силно се представи двойката Кристиян Йорданов - Вероника Гаджева, които завоюваха 6-то място в категорията на младежи латиноамерикански танци. Това им класиране бе определено като безспорен успех от страна на треньора Петър Милчев, след като стана ясно, че в тази категория участват 5 двойки от световния топ 10.
Място на полуфинала при младежи стандартни танци намери двойката Христо Гръчки - Весела Димова, които завоюваха 11-та позиция в класирането и се утвърдиха като втората най-добра двойка за България в тази категория.
На състезанието своя дебют в международните изяви направи и довйката Коста Каракашан - Мария Глиндеман, които останаха съответно на 17-то и 18-то място при юноши старша възраст в латиноамериканските и стандартните танци.
Седмица по-късно в белгийския град Монс се проведе още един международен турнир с участие на КСТ “Импулс”. Георги Найденов - Олга Седова в конкуренцията на двойки от 18 страни заеха 25-то място в латинотанците. На състезанието пък като съдия се изяви треньорът на клуба Петър Милчев.
Пред “Импулс” предстои нова международна изява. Става въпрос за международния турнир, който ще се проведе на 30 октомври в столицата на Македония Скопие. Присъствието на клуба ще бъде масово – 20 двойки ще показват уменията си на танцовия подиум в съседната държава.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води