Велинград - online - Костандовци си избраха Ясен Шишеков за кмет 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Костандовци си избраха Ясен Шишеков за кмет
Публикувано 2010-10-26 10:52:48 от темпо

Със значителна преднина независимият кандидат за кмет на Костандово Ясен Шишеков спечели поста, побеждавайки издигнатия от ГЕРБ Златан Милев.
Балотажът се проведе на 23 октомври, след като седмица по-рано само няколко бюлетини не стигнаха на Ясен Шишеков да победи на първи тур. Костандовци гласуваха по-активно на втория тур, като избирателната активност стигна 53%.
Полицията отново постави засилена охрана около четирите избирателни секции заради напрежението в града около скорошното убийство на Северин Клашнов-Чарли.
В деня на вота в Общинската избирателна комисия в Ракитово постъпиха две жалби - за неправомерна агитация в близост до една от секциите и срещу действията на един от председателите на секционни комисии, който е бил сменен.
Преброяването на бюлетините сочи, че за Ясен Шишеков са гласували 1117 човека, а за Златан Милев - 765. Недействителен вот са дали 39 човека.
Кандидатурата на Ясен Шишеков имаше подкрепата на Северин Клашнов-Чарли, който бе убит на 13 октомври - само 3 дни преди насрочените избори за кмет на Костандово. През февруари тази година Ясен Шишеков бе избран от Общински съвет - Ракитово за временно изпълняващ кметската длъжност, след като титулярът на поста Ясен Пашомов бе отстранен по силата на няколко съдебни решения за издаване на документи с невярно съдържание. След приключилия частичен вот новоизбраният кмет Ясен Шишеков ще има едногодишен мандат до редовните кметски избори догодина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола