Велинград - online - Гимнастичките на Илиана Раева във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гимнастичките на Илиана Раева във Велинград
Публикувано 2010-11-02 08:23:01 от темпо

Националният отбор по художествена гимнастика бе на 10-дневен лагер във Велинград. 8 момичета, между които 6 от ансамбъла и 2 индивидуални състезателки, се възстановяваха между 23 октомври и 2 ноември в хотел “Акватоник” в квартал Чепино.

Лагерът дойде месец след световното първенство по художествена гимнастика, където възпитаничките на треньорката Илиаяна Раева спечелиха бронзов медал. Престоят във Велинград бе с една-единствена цел - цялостно физиологично и кондиционно възстановяване, като в него бяха включени спа-процедури и работа във фитнеса. Състезателките бяха придружени от научен работник, който следеше стриктно тяхната програма за възстановяване. Всички изказаха своите отлични впечатления както от града, така и от хотела, в който бяха настанени.
В началото на ноември осемте състезателки продължават със следващата част от подготовката си, която ще премине във високопланинската база Белмекен. В продължение на две седмици там ще се работи върху физическата подготовка на отбора, като постепенно натоварванията ще се увеличават. Основната цел пред състезателките ще бъде подготовка за спечелване на квоти за участие на Олимпийските игри. За целта момичетата ще трябва да се класират сред първите шест на състезанията от Световната купа. Първите кръгове от тях започват през месец март и ще продължат с няколко последователни състезания в България, Италия, Гърция и Португалия. Пред репортер на вестник “Темпо” момичетата заявиха, че след спечелването на бронзовия медал от световното първенство амбициите им за по-високи успехи са нараснали още повече. Очакванията са за спечелване на 3 квоти за олимпийските игри в Лондон.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай