Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.11.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.11.10
Публикувано 2010-11-09 08:50:50 от темпо

РАК В рамките на кампанията “Заедно в името на живота” и във Велинград ще бъдат организирани безплатни прегледи за рак на гърдата. С помощта на “Сдружение за онкоболни и приятели” прегледите ще се състоят на 17 ноември, сряда, от 9 до 17 часа в общинския Дневен център за възрастни хора с увреждания (на гърба на Старата община). Желаещите трябва да се запишат предварително на телефон 0889 404089.


ПЪТИЩА Само една фирма се яви на обществената поръчка за зимно поддържане и опесъчаване на пътищата от общинската мрежа на Велинград. Миналогодишният изпълнител на поръчката не е пожелал да участва, тъй като общината още не е разплатила парите за отминалия зимен сезон 2009/2010 г. Тази зима ще чисти “Кънтри Ауто” ООД от Ракитово, която е декларирала, че няма опит в подобни дейности, но разполага с нужната техника.

ОБРАЗОВАНИЕ Със заповед от 5 ноември 2010 г. министърът на образованието Сергей Игнатов обяви конкурс за началник на Регионалния инспекторат в Пазарджик. Кандидатите за поста могат да подават документи до 18 ноември т.г.

ИСК На 9 октомври в Окръжен съд - Пазарджик ще започне дело, заведено от “Булмия 21” ООД - Лом срещу Община Велинград. Искът е за 1 511 610 лева - остатък от дължими суми за строително-монтажни работи, които общината не е разплатила по договор от 2007 г. Парите са по обществена поръчка за реконструкция на главен водопровод. На първото заседание ще се гледа съдебно-икономическа експертиза по случая.

РАБОТА Община Велинград ще осигури 3 нови работин места за стажуване на безработни млади хора на възраст до 29 години. Те ще получават минимална работна заплата от 240 лева, а заетостта им ще бъде най-малко 9 месеца.

СЦЕНА Ракитовският самодеен театър към читалище “Будилник” гостува на сцената на читалище “Отец Паисий” на 4 ноември. Представена бе пиесата “Службогонци” на Иван Вазов, постановка на режисьора Стефан Попов.

СЕМИНАР Велинградският хотел “Олимп” ще бъде домакин на ротарианци от цялата страна, които ще се съберат тук на един от годишните си семинари. Семинарът е посветен на работата на фондация “Ротари” и ще се проведе през уикенда.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай