Велинград - online - В края на ноември руският посланик идва във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В края на ноември руският посланик идва във Велинград
Публикувано 2010-11-15 23:06:42 от темпо

В началото на септември във вестник „”Велинградски Темпо новини” беше поместена статия за състоянието на монтираната миналата година табела, обозначаваща името на Парка на освободителите срещу Сярна баня в квартал Каменица.
Местното сдружение “Русофили”, чиято беше идеята за именуване на този парк, също посрещна с негодувание факта, че в днешно време трудът и добрите намерения за съжаление не са високо ценени.
Не стана ясно дали това беше проява просто на вандалщина или на нарочно насочени срещу идеята действия. Въпреки това обаче ние русофилите, поели шефство върху парка, поръчахме изработката на нова табела, като се надяваме искрено тя да не бъде последвана от същата участ. До края на този месец новата табела ще бъде монтирана, а освен това мястото ще бъде посетено от посланика на Русия в България – Негово превъзходителство г-н Исаков.
В последната седмица на ноември се очаква руският посланик да посети Велинград по съвместна инициатива на общината и сдружение „Русофили” и по официална покана на кмета Иван Лебанов. Освен посещението в Парка на освободителите в програмата на посланика са предвидени среща с общинското ръководство, посещение на паметника на руския дипломат Николай Федоренко на Централния гробищен парк във Велинград и среща с представители на сдружението и ученици от СОУ “Васил Левски”.
Надяваме се руското посолство да отпусне средства за облагородяване на парка, тъй като общината пропусна да включи и него в проекта за реконструкция и обновяване на парковете във Велинград.
Сдружение “Русофили”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола