Велинград - online - Първият велинградчанин с отличие “Пол Харис Фелоу” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първият велинградчанин с отличие “Пол Харис Фелоу”
Публикувано 2010-11-15 23:12:15 от темпо

Хотелиерът Ангел Манолов стана първият велинградчанин, получил “Пол Харис Фелоу” - отличие, което Ротари Интернешънъл връчва за безкористна служба на обществото и парично дарение от минимум 1000 долара във фонда “Полио Плюс” за борба с тежката болест полиомиелит. Битката срещу полиомиелита в световен мащаб е една от големите мисии на Ротари, довела до силно ограничаване на болестта по всички континенти.
В момента ротарианците от цял свят работят по инициативата “Предизвикателство за 200 милиона долара” - събират въпросната сума, за да я прибавят към субсидията от 355 милиона долара, дарена на Ротари за борба с полиомиелита от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.
Ротари клубът във Велинград също подкрепя инициативата: Ангел Манолов е първият местен ротарианец с дарение от 1000 долара, а следващият с вноски във фонда “Полио Плюс” е Никола Матров.
Любен Атанасов, бивш дистрикт гуверньор на Ротари - България, връчи отличието “Пол Харис Фелоу” на Ангел Манолов вечерта на 13 ноември в Парк хотел “Олимп”. Това стана в присъствието на повече от 100 ротарианци и техните семейства от цялата страна. Гостите бяха приветствани от президента на Ротари клуб - Велинград Борислав Борисов и от настоящия дистрикт гуверньор на Ротари България Красимир Ганчев. Г-н Манолов пожела да има повече носители на отличието, защото това ще е гаранция, че се работи за доброто на хората.
На 13 октомври хотел “Олимп” бе домакин на годишния семинар на фондация Ротари, в който участваха близо 90 ротарианци от клубовете в България.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води