Велинград - online - Кметът оглави “Чепинец”, обещава стадион 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

Кметът оглави “Чепинец”, обещава стадион
Публикувано 2010-11-29 22:13:53 от темпо

Кметът на община Велинград Иван Лебанов е новият председател на управителния съвет на ФК “Чепинец”. Той бе избран на провелото се миналия вторник общо събрание на клуба. Медалистът от зимната олимпиада през 1980 година оглави 7-членен управителен съвет, в който влизат още Вълко Милков -– изпълнителен директор на холдинга “Булфорест”, Филип Устабашиев -– представител на община Велинград, Недялко Гинчев, който работи към Министерство на съобщенията и транспорта, Олег Димитров -– представител на фирма за метали, Красимир Узунов -– бивш състезател в клуба и Йордан Аршинков -– адвокат. Делегатите избраха и контролен съвет, в който влязоха Таня Гинчева, Мильо Манушов и Георги Белев.

След избора в качеството на председател на управителния съвет кметът Иван Лебанов обяви, че първата задача, която предстои пред новото ръководство, е изграждането на нов стадион. За целта той съобщи, че е възложил на архитект Енев да намери подходящо място и веднага след необходимите административни действия да се пристъпи към строеж. По този начин футболният клуб, пък и останалите спортни клубове, ще станат независими от собственика на сегашния Градски стадион, който както кметът се изрази ”го отключва и заключва в зависимост от това как е спал”. Лебанов обяви още, че средствата за издръжката на клуба ще дойдат както от управителния съвет, така и извън него. Предстои също и закупуването на нова екипировка за всички възрастови групи на “Чепинец”, която ще бъде осигурена от фирма “Еко-Титан”, грижеща си за почистването на Велинград.
На събранието присъстваха общо 36 делегати с право на глас, още толкова бяха и гостите. Сред тях бяха председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз, председателят на ОС на БФС Спас Иванов-Куто, заместник-кметът Исмет Бабучи, част от играчите и други футболни хора. В началото на събранието от залата бе поискан отчет за дейността на предишното ръководство. Такъв бе даден само от Георги Николов, който представи данни за изразходваните суми от 2007 г. насам. Отчет за дейността на клуба в спортно-техническо и организационно отношение не бе даден, въпреки че в залата присъстваха председателят на предишния управителен съвет Христо Илинов, а също и един от най-дейните членове Костадин Ачев. След кратки коментари около дейността на предишното ръководство, в които най-активен бе Никола Тончев, се пристъпи към освобождаване на досегашния управителен съвет в състав: председател Христо Илинов и членове Георги Николов, Димитър Пашев, Златко Златанов, Костадин Ачев, Георги Целев и Мариус Делчев.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води