Велинград - online - Кметът оглави “Чепинец”, обещава стадион 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметът оглави “Чепинец”, обещава стадион
Публикувано 2010-11-29 22:13:53 от темпо

Кметът на община Велинград Иван Лебанов е новият председател на управителния съвет на ФК “Чепинец”. Той бе избран на провелото се миналия вторник общо събрание на клуба. Медалистът от зимната олимпиада през 1980 година оглави 7-членен управителен съвет, в който влизат още Вълко Милков -– изпълнителен директор на холдинга “Булфорест”, Филип Устабашиев -– представител на община Велинград, Недялко Гинчев, който работи към Министерство на съобщенията и транспорта, Олег Димитров -– представител на фирма за метали, Красимир Узунов -– бивш състезател в клуба и Йордан Аршинков -– адвокат. Делегатите избраха и контролен съвет, в който влязоха Таня Гинчева, Мильо Манушов и Георги Белев.

След избора в качеството на председател на управителния съвет кметът Иван Лебанов обяви, че първата задача, която предстои пред новото ръководство, е изграждането на нов стадион. За целта той съобщи, че е възложил на архитект Енев да намери подходящо място и веднага след необходимите административни действия да се пристъпи към строеж. По този начин футболният клуб, пък и останалите спортни клубове, ще станат независими от собственика на сегашния Градски стадион, който както кметът се изрази ”го отключва и заключва в зависимост от това как е спал”. Лебанов обяви още, че средствата за издръжката на клуба ще дойдат както от управителния съвет, така и извън него. Предстои също и закупуването на нова екипировка за всички възрастови групи на “Чепинец”, която ще бъде осигурена от фирма “Еко-Титан”, грижеща си за почистването на Велинград.
На събранието присъстваха общо 36 делегати с право на глас, още толкова бяха и гостите. Сред тях бяха председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз, председателят на ОС на БФС Спас Иванов-Куто, заместник-кметът Исмет Бабучи, част от играчите и други футболни хора. В началото на събранието от залата бе поискан отчет за дейността на предишното ръководство. Такъв бе даден само от Георги Николов, който представи данни за изразходваните суми от 2007 г. насам. Отчет за дейността на клуба в спортно-техническо и организационно отношение не бе даден, въпреки че в залата присъстваха председателят на предишния управителен съвет Христо Илинов, а също и един от най-дейните членове Костадин Ачев. След кратки коментари около дейността на предишното ръководство, в които най-активен бе Никола Тончев, се пристъпи към освобождаване на досегашния управителен съвет в състав: председател Христо Илинов и членове Георги Николов, Димитър Пашев, Златко Златанов, Костадин Ачев, Георги Целев и Мариус Делчев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България