Велинград - online - Училище разшири спортната си база с фитнес-зала 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Училище разшири спортната си база с фитнес-зала
Публикувано 2010-11-29 22:35:52 от темпо

СОУ “Св.св. Кирил и Методий” разшири спортната си база с нова и модерна фитнес-зала. Сградата на ул. “Юндола”, която преди години беше магазин за хранителни стоки, а след това зала за тенис на маса, вече е оборудвана с уреди за фитнес и в нея се водят часове и модули по физическо възпитание с учениците от горния курс.

В присъствието на учители и гости, сред които и дългогодишният директор на учибното заведение Иван Тричков, на 25 ноември лентата на новата фитнес-зала тържествено прерязаха директорът на училището Пламен Алеков и директор “Образование и култура” в общината Недялка Стефанова. Г-н Алеков отчете, че залата е плод на многото усилия и собствени средства, които училището е вложило, за да стане факт тази голяма придобивка за ученици и учители - първа по рода си в средно училище в общината. Той благодари и на спонсорите, подогнали за оборудване на залата и специално на кмета Иван Лебанов.
Залата е на разположение всеки учебен ден до 13.30 часа и в събота от 9 до 13 часа. Оказва се, че не само учениците, а и учителите от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” залагат на фитнеса като начин за релакс и използват свободните часове, за да заменят умствения труд с физически. В едно от помещенията са изградени съблекалня и две бани, което е голям плюс за посетителите на фитнес-залата. В останалите часове залата може да се ползва от граждани с фитнес-инструктор срещу заплащане. Г-н Пламен Алеков съобщи, че желанието е новата придобивка на училището да помогне и на ученици с различни здравословни проблеми, които се нуждаят от лечение и рехабилитация.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България