Велинград - online - Общината дава 3.5 дка на инвеститор за спортна база 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общината дава 3.5 дка на инвеститор за спортна база
Публикувано 2010-11-29 22:47:13 от темпо

Община Велинград е определила парцел с площ 3422 кв.м в близост до Конския пазар с отреждане за жилищно строителство и комплексно обслужване. За парцела ще бъде обявен конкурс, като условие е бъдещият инвеститор да заплати земята с построяването на спортни съоръжения. Предложението, внесено от кмета Иван Лебанов, получи гласовете на всички общински съветници.

Тъй като в сесията идеята не бе дебатирана, потърсихме повече информация по време на пресконференцията на кмета Иван Лебанов на 26 ноември. В отговор г-н Лебанов каза, че има искания от спортната общност за изграждане на многофункционална спортна зала във Велинград. Първоначално за тази цел бе предложен терен до общинската болница, а след това по пътя за Драгиново, но и двете идеи не срещнаха подкрепа от съветниците и затова сега е предложен парцел до Конския пазар.
На въпрос дали има интерес от страна на инвеститор кметът каза, че след като теренът вече е определен, ще се търси инвеститор. По темата той е разговарял с главния секретар на Министерството на спорта Любен Василев, който е от Велинград и е търсил подкрепа за идеята. Г-н Лебанов посочи, че общинска спортни обекти с подкрепата на министерството вече са факт в няколко общини. Той подчерта, че бъдещият спортен комплекс ще бъде изцяло общински, защото примерите с досегашните публично-частни партньорства са красноречиви и не иска спортът във Велинград отново да става нечий заложник.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола