Велинград - online - Новият началник на Общинската служба по земеделие и гори: Дошла съм да работя за 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Новият началник на Общинската служба по земеделие и гори: Дошла съм да работя за
Публикувано 2010-12-07 10:07:59 от темпо

Със заповед на министъра на земеделието Милослав Найденов от 22 ноември 2010 г. Общинската служба по земеделие и гори във Велинград, която се ръководеше от Сава Бошнаков, има нов началник. Конкурсът за длъжността спечели г-жа Стоянка Гинчева. Тя има две висши образования по специалностите “Математика и информатика” и “Счетоводство и финанси”. Досега е работила в системата на БТК и в застрахователния сектор. Омъжена, майка на три деца. От години е активен член на ГЕРБ във Велинград.

Общинската служба по земеделие и гори, която повечето велинградчани накратко наричат “Поземлената комисия”, е едно от най-невралгичните учреждения. В много случаи хората изразяват недоволство от нейната работа, от незпазване на сроковете и многократно разтакаване, липса на информация, нарушения на закона при възстановяването на имоти. Затова логичният въпрос към новия началник е дали велинградчани могат да разчитат, че занапред работата на Общинската служба по земеделие и гори ще се промени в положителна насока.
Ето отговорът на Стоянка Гинчева: “Абсолютно! Дошла съм на този пост да работя за хората. Ние сме сложени тук, за да обслужваме перфектно и да разясняваме правата на гражданите. Земеделието и животновъдството са много важни сектори, а тази служба е вид нотариална кантора. Ще защитавам закона и хората, които трябва да се възползват от законовите си права. Дошла съм и за да въведа ред, да се обръща повече внимание на гражданите, да им се обяснява ние с какво можем да им помогнем. Според моите наблюдения земеделските стопани и животновъдите, особено от селата в общината, нямат достатъчно информация какви възможности и субсидии предлага Министерството на земеделието. Затова ще организирам екипи, които ще ходят да дават разяснения по селата. Аз също ще ходя, защото за хората трябва да е ясно на каква помощ могат да разчитат от държавата и Европейския съюз. Реформата в службата ще засегне начина на работа и особено спазването на законовите срокове, в които гражданите трябва да бъдат обслужени. Залагам не на уволненията, а на работата в екип.”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай