Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.12.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.12.10
Публикувано 2010-12-07 10:10:00 от темпо

ПОЖАРНИКАР Пожарникарят Иван Боцев от Велинград е в групата от 91 български огнеборци, която на 3 декември замина за Израел, за да се включи в гасенето на големите пожари в северната част на страната. Цялата световна общност изпрати помощ за борбата с незапомнената огнена стихия. Българите гасят пожари в планината Кармел и в предградията на град Хайфа. Всички са в добро здраве и се очаква да се завърнат в България тази седмица, след като огънят в Израел стихне.


СТУДЕНТИ Велинград е най-предпочитанато място за празнуване на студентския празник 8 декември, отчетоха туроператори. Местните хотели предложиха изгодни пакети за студентите и се очаква тази седмица градът да се напълни с млади празнуващи хора. Във Велинград ще се веселят за 8 декември и студенти от съседна Гърция.

ЕЛХА По традиция общината ще постави коледна елха на централния площад “Николай Гяуров” във Велинград. Красивото дърво е осигурено безвъзмездно от УОГС “Юндола”, а кметът Иван Лебанов специално благодари на директора на стопанството Илко Зиврипанов.

НОМИНАЦИЯ Кметът на Община Велинград Иван Лебанов получи покана от изпълнителния директор на Агенцията по заетостта към МТСП Росица Стелиянова за участие в церемонията “Работодател на годината“. Събитието е насрочено за 15 декември в столицата, а велинградският кмет е сред номинираните за престижното звание.

НАГРАДА Децата от центъра за настаняване от семеен тип във Велинград спечелиха първо място в конкурса “Моят символ за България”, организиран от Агенцията за социално подпомагане във връзка с европейската година за борбата с бедността и социалното изключване. В ателието “Приложно изкуство” към Центъра за обществена подкрепа велинградските деца изработи своята групова творба “Рози”. На 2 декември в хотел “Родина” те получиха наградите си от заместник-министъра на труда и социалната политика Валентина Симеонова.

ПРОЕКТ На 7 декември община Велинград организира обществено обсъждане по проект за социално включване, а на 10 декември Общинският съвет ще се събере на извънредна сесия по същата тема.

НИКУЛДЕН Търговците вдигнаха цената на рибата в навечерието на Никулден и килограм скумрия стигна 6 лева. Във Велинград празникът по традиция бе отбелязан с рибен курбан край параклиса “Свети Никола” в местността Никульова църква.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води