Велинград - online - Треньорът на “Чепинец” Ангел Минчев: Ако остана на поста, ще докарам 7-8 нови и 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Треньорът на “Чепинец” Ангел Минчев: Ако остана на поста, ще докарам 7-8 нови и
Публикувано 2010-12-14 08:52:27 от темпо

2 седмици след проведеното Общо събрание на ФК “Чепинец”, на което бе избрано ново ръководство начело с кмета Иван Лебанов, потърсихме треньора на тима Ангел Минчев - Гиби за неговото мнение за приключилия есенен сезон в Югозападна “В” група и намеренията му за подготовката и началото на пролетния дял.

- Как оценяваш представянето на ФК “Чепинец” през есента в групата?
- Разбира се, няма как оценката на когото и да било за представянето на тима да бъде положителна, при положение, че завършихме с нула точки. Фактите са очевидни и нищо не може да бъде казано срещу тях. Но няма как да се очаква нещо друго, при положение, че тимът стартира без подготовка, без почти никаква организация и разбира се при пълно безпаричие. В този смисъл трябва да се каже едно голямо “Благодаря” на играчите, които изобщо излизаха в мачовете при тези условия. Така че кой знае какъв спортно-технически анализ не е подходящо да се прави в тази ситуация. В интерес на истината обаче в последните няколко срещи се видя и нещо положително в играта на отбора, момчетата стояха добре на терена и заслужаваха поне точка особено срещу “Витоша” (Бистрица).
- Успя ли да се срещнеш с някого от новото ръководство, да разговаряте за амбициите на тима през пролетта?
- Все още не съм се срещал официално с никого. Предстои ми среща с новия председател на УС г-н Лебанов, с който ще обсъдим дали оставам начело на тима и ако това е така, ще му споделя вижданията ми за подготовката на отбора и очакванията ми за пролетния дял.
- Ако запазиш мястото си, с какво мислиш, че ще успееш да помогнеш на тима да се спаси от изпадане?
- На първо място ще доведа поне 7-8 нови играчи, които са доказани имена във “В” групата и ще вдигнат много класата на отбора. Не искам да споменавам имената на всички от тях, за да не започнат спекулации, само ще издам името на Бисер Влайков, когото велинградската футболна общественост познава много добре и знае, че е силен футболист. Имам уверението, че при нормална организация на терена ще се завърнат местните Васил Кюркчиев и Веди Кадьов. Останалите имена няма да ги спомена, но те ще са извън Велинград и са много силни играчи. Считам, че с тях и останалите ще спечелим поне 70% от мачовете през пролетния дял, което ще ни гарантира оставане в групата.
- Евентуалното привличане на тези 7-8 нови играчи ще доведе ли до освобождаване на някои от сегашния състав?
- На всеки ще бъде дадеш шанс да се докаже. По време на подготовката ще си проличи кой има желание за игра и кой не. Ще започна поне с група от 20 души.
- Каква подготовка се планира да проведе отборът?
- Вече съм влязъл в контакти и имам изгодна оферта за провеждане на тренировъчен лагер в Смолян. Първо ще настоявам да започнем подготовка някъде около 10 януари и след първите няколко тренировки ще заминем за Смолян. След завръщането от там ще проведем контролни срещи. Ще настоявам за колкото се може повече такива. Вече са сигурни имената на част от тимовете, с които ще играем. Става въпрос за “Бенковски” (Пазарджик), “Септември” (София), “Малеш” (Микрево) и други. Но за всичко това е важно организацията на новите спонсори да е добра.
- Наказанието, което бе наложено на “Чепинец” в края на есента, допълнително ще усложни борбата за оцеляване…
- Ако наистина проведем подготовката, за която споменах, плюс тези нови имена съм сигурен, че за нас няма да има значение дали играем домакински мачове, или гостуваме. Тимът ще бъде силен и ще печели доста срещи. Но преди да давам каквито и да е обещания, искам да разговарям с новото ръководство.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай