Велинград - online - Две наши групи спечелиха отличия от два фестивала 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две наши групи спечелиха отличия от два фестивала
Публикувано 2010-12-14 09:20:09 от темпо

На 4 декември в Руския културно-информационен център в столицата се проведе Гала-концертът на победителите в XI национален фестивал на патриотичната песен ”Сребърни чучулиги” и VIII фестивал на руската песен “Альоша”. В него взеха участие вокална група “Караоке” към читалище ”Отец Паисий 1893” с ръководител Юлиана Ковачева и мъжка фолклорна група към читалище ”Васил Левски 1904” с ръководител Цанко Пашов.

Организаторите - централен, градски и областен съвет на София област, Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, софийското сдружение ”Александър Невски” и Синдикатът на българските учители се бяха погрижили за доброто протичане на фестивала.
В първия кръг, проведен на 24 октомври, наградата в раздела за индивидуални изпълнители взе Сонай Юсеин от “Караоке” с песента “За теб, Българийо”. Отличието му бе връчено от известната българска певица Грета Ганчева, която каза че има достойно поколение наследници на вокалното изкуство.
Мъжката фолклорна група към читалището в кв. Каменица спечели първото място с песен за Вела Пеева, а наградите бяха връчени от проф. Михаил Букурещлиев. Кметът на Община Велинград получи грамота за подкрепата, оказана за осигуряване на участието на двата състава.
Вокална група “Караоке”, също спечелила първо място, бе наградена от представител на Руското посолство, а ръководителката получи награда от Синдиката на българските учители. С участието си и спечелените отличия велинградските групи доказаха за пореден път, че в града ни творят талантливи и способни изпълнители.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води