Велинград - online - Коледен афиш със седем концерта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледен афиш със седем концерта
Публикувано 2010-12-14 09:47:21 от темпо

Въпреки че отминалата седмица бе доминирана от студентския празник 8 декември, вече е ред на емоциите, предшестващи Коледа.
Велинград посреща празниците със старата светеща украса в централната част и по основните улици. Традиционно бе поставена и елха на площад “Н. Гяуров”, дарена от УОГС “Юндола”.
Кризата няма да позволи повече пищност и разкош от страна на общината, но липсата допълват частните заведения, магазини и домове, защото велинградчани вече се погрижиха за празничната им премяна.
Погледът към Коледния афиш със събития, подготвен от общината, също не среща изненади. В момента в трите читалища във Велинград самодейците хвърлят усилия да подготвят най-добрите си изпълнения за традиционните концерти в навечерието на Рождество. Първи от сцената ще ни поздравят творците от читалище “Отец Паисий”, чийто концерт ще е на 18 декември. Гост-изпълнител на концерта ще бъде хор от Благоевград. Читалище “Св. св. Кирил и Методий” в Чепино прави своята празнична изява на 21 декември, а на 23 декември е концертът на читалище “Васил Левски” в Каменица. Ден преди Нова година, на 30 декември, концерт организира и читалището в Сърница.
Школите на Общинския детски комплекс също по традиция отбелязват големия празник с голям концерт. Датата е 22 декември, на сцената на читалището в кв. Лъджене.
Изпълнителите от музикалната школа “Звънче” първо ще направят концерт за родители и приятели на 18 декември в ресторант “Бонжур”, а на 28 декември ще бъде техният вече традиционен благотворителен концерт на сцената на читалище “Отец Паисий”.
Традицията ще спази и Историческият музей, който всяка година на Игнажден посреща добри “полазници”. Музеят кани на концерт в 11 часа на 20 декември, понеделник.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай