Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.12.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.12.10
Публикувано 2010-12-14 10:12:01 от темпо

ДАНЪЧНИ От Националната агенция по приходите - Пловдив, към която е и Велинград, съобщиха за извършени проверки в нощни клубове, дискотеки и заведения на студентския празник 8 декември. Проверявано е дали се издават касови бележки и документи за входна такса и куверти, както и документацията за трудовите отношения с персонала. Нарушение е открито единствено в нощен клуб в Стара Загора. Проверките от НАП - Пловдив ще продължат и за Коледа и Нова година.


БАНКЕТ Кризата няма да попречи на банкета на общинските служители и общинските съветници. Купонът е насрочен за 23 декември, вече е избран е и. Още не е ясно как ще бъдат поети разходите - от общинската хазна или ще се заплащат лично.

ПРЕБРОИТЕЛИ На 10 декември изтече срокът за набиране на молби от кандидатите за преброители в предстоящото през пролетта на 2011 г. национално преброяване. Местата за преброители в Пазарджишка област са 2066, а бяха подадени 2819 молби. Рекордьор е община Ракитово, където за 86 места кандидатстват 177 човека.

БЕЛМЕКЕН Високопланинският спортен комплекс “Белмекен” няма да приема гости за новогодишните празници. Причината е авария на главен водопровод, която предстои да се ремонтира.

ЕЛХИ От 10 декември горски стражари започнаха проверки за незаконно отрязани елхички. Те ще проверяват по пазарите и в моторните превозни средства. Заловените нарушители ще заплащат глоба от 100 лева за една незаконно отрязана елха.

ОТОПЛЕНИЕ Община Ракитово прекрати обществената поръчка за доставка на дизелово гориво за отопление на три училища. Общината ще търси доставчик чред процедура на договаряне без обявление, какъвто е редът, одобрен от МС.

ЮБИЛЕЙ 145 години от създаването си отбеляза СОУ “СВ. Климент Охридски” в Ракитово. Събитието бе отбелязано и с издаването на ученическия вестник “Родопея”, разказващ за историята и днешните постижения на школото.

УРОК На 6 декември кметът Иван Лебанов бе гост на Помощното училище “Драган Манчов” и присъства на открит урок на учениците от седми и осми клас. Гости в деня на отворените врати бяха началникът на “Закрила на детето” Сашка Жекова и директорът на Дневния център за деца с увреждания “Надежда” Величка Симеонова.

Уточнение: В предишния брой съобщихме за избора на съдия Величка Цанова за председател на Софийски градски съд. Уточняваме, че нашата съгражданка е определена за временно изпълняваща длъжността, за която междувременно ВСС обяви конкурс.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води