Велинград - online - Коледно “Звънче” пее 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледно “Звънче” пее
Публикувано 2010-12-21 08:32:18 от темпо

Кафе-ресторант “Бонжур” и г-жа Соня Мицикулева на 18 декември за седми пореден път бяха домакини на станалия вече традиционен Коледно-новогодишен концерт на Музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви.
Младите изпълнители представиха пред вярната си публика, изпълнила залата, най-новите си песни и инструментални изпълнения.
С благопожелания за празниците към певците и към всички, които обичат тяхното изкуство се обърна г-жа Йорданка Казалиева и цитира стиховете на велинградския поет Иван Коев: “Без покрив птицата живее и без хамбар, но пее, пее!”, станали емблема на “звънчетата”.
И пак по традиция концертът започна с изпълнение на “Молитвата” на Иван Вазов. Песента, която децата винаги пеят с голямо вълнение заради надеждата да правим по-малко грешки, заради вярата да има живот, здраве и сила за мама и тате, за всички братя мир и любов и “добро за цял народ”.
С думите на мъдреца “Без музиката и песните животът щеше да бъде една грешка” и с пожелание за една незабравима Коледа и Нова година директорката на Общинския детски комплекс Мариана Зинкова поздрави младите таланти на ”Звънче”.
Повече от два часа пяха възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви под нестихващите аплодисменти на многобройната публика.
Своеобразно продължение, пак по вече станала традиция, на този Коледно-новогодишен концерт на “Звънче” ще бъде благотворителният им концерт за децата сираци от Велинград. Той ще се проведе на 28 декември от 18 часа в залата на ОНЧ “Отец Паисий” - заповядайте заради музиката и за да сторим едно добро дело в края на 2010 г.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води