Велинград - online - Бал събра средства за таланти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бал събра средства за таланти
Публикувано 2010-12-21 08:38:20 от темпо

Повече от 80 човека се събраха на 17 декември вечерта в Парк хотел “Олимп” на организирания от Ротари клуб - Велинград Коледен благотворителен бал. Събитието вече има натрупана история и традиции в основната цел - събиране на средства за подпомагане на талантливи деца от общините Велинград и Ракитово.

Поканата за благотворителния бал уважиха заместник-кметът Валентина Цветанова, директори на местните горски стопанства, представители на бизнеса, лекарското съсловие, юристи и хотелиери.
В празничната програма участваха три от формациите, чиито възпитаници и през 2010 г. спечелиха много награди на национално и международно ниво. Под ръководството на Мая Кондарева танцьорите от “Импулс” откриха бала с виенски и английски валс, след което показаха двата си най-нови формейшъна с оригинални сюжети и много динамика. Певците от Вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева и от Музикална школа “Звънче” с ръководител Йорданка Казалиева спечелиха аплодисментите на гостите с най-доброто от своя репертоар. Към всички тях благодарности и хубави пожелания за още значими успехи от името на Ротари клуб отправи д-р Илза Попова. Тя представи и кратък отчет за даренията от бала през 2009 г.
Във фонда за благотворителната кауза постъпиха 50% от стойността на кувертите. Организаторите разиграха томбола с награди, изцяло осигурени от членове и приятели на клуба, за които не са харчени средства, за да може всички постъпления от билетите да отидат за благотворителната цел.
Най-големи емоции предизвика традиционният благотворителен търг, за чието провеждане щедри дарители бяха семейство Ласонови, отец Стоил Лазаров, художникът Бранко Манушев и детската школа “Ръкотворци” към ЦДГ “Радост”. Наддаванията спечелиха Асен Иванов, Найден Петров, Диана Дерменджиева, Сашка Кацарова, Атанас Дамов, Христина Узунова и Борис Терзиев, който закупи три предмета от търга и така стана най-големият спомоществувател на тазгодишния Коледен благотворителен бал на ротарианците. Средства за каузата дари и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград.
Предстои Ротари клуб да обяви събраната на бала сума и да я разпредели между деца с таланти в областта на културата, спорта и науката, чийто имена и постижения ще обявим и на страниците на “Темпо”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай