Велинград - online - 4 фирми се включиха в снегопочистването 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

4 фирми се включиха в снегопочистването
Публикувано 2010-12-21 08:57:19 от темпо

13 декември бе първият истински зимен ден за община Велинград. Близо 24-часовият снеговалеж затрудни движението на хора и моторни превозни средства и постави първото за тази зима сериозно изпитание пред отговарящите за снегопочистването.

Дни по-рано, на 8 декември, в общината се проведе заседание на Щаба за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи с председател кмета Иван Лебанов. Общинският пресцентър информира, че на заседанието са обсъдени готовността на общината за зимния период, редът за почистване на уличната и общинска пътна мрежа и обезопасяването на общинските и републикански пътища при зимни условия. Щабът е взел решение да се приведе в готовност план за действие “Снегонавяване, обледяване и лавини”, както и да бъдат привлечени фирми, притежаващи техника за снегопочистване на територията на общината.
Във връзка с обилните снеговалежи е изготвена заповед на кмета Иван Лебанов, с която се сформират сили за реагиране при бедствия за налагането превантивни дейности за неотложни аварийно-спасителни мероприятия. За да бъде постигната проходимост на общинска пътна мрежа, задачите са разпределени между 4 фирми:
1. Техника на “ЕКО ТИТАН” ЕООД по направление: град Велинград (от края на кв. Каменица) до с. Драгиново.
2. Техника на “Фейзал” ООД по направление: м. Селище -– Побит камък – Медени поляни до махалите Шаренци и Горелци.
3. Техника на “Белмекен 66” ООД по направления: Света Петка -– Всемирци, Света Петка -– Далова махала, Абланица -– Цветино - Магерово - Разклон път Велинград - Сърница, Разклон от РПМ Велинград - Сърница -– Грашево и път Грашево -– Мечо корито.
4. Техника на “Айрмед 2008” ЕООД по направления: общински път от РПМ Е84 до Кръстава и общински пътища, представляващи разклонения от общински път „РПМ Е84 - с. Кръстава” до Кандьова, Рохлева, Бутрева, Горна Дъбева, Враненци, Биркова, Чолакова, Бозьова и махалите в близост до изброените селища.
Освен това работници по кметствата са назначени по програмата “От социални помощи към заетост” като аварийни групи за опесъчаване на критични места.
Кметът Иван Лебанов благодари на четирите фирми, които реагираха своевремнно за предприемането на неотложни аварийно-спасителни мероприятия за постигането на проходимост на общинска пътна мрежа.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България