Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.12.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.12.10
Публикувано 2010-12-21 09:02:08 от темпо

ЛИКВИДАЦИЯ На 20 декември се проведе първият търг за продажба на имущество на обявената в ликвидация общинска фирма “Стройком”. Дружеството обяви за продажба техника, автомобили, снегорини, фургони и друго имущество, събрано в 57 тръжни позиции. Подробности за продажбите, от чиято реализация работниците на “Стройком” чакат да си получат заплатите - в следващия брой.


ПУШЕНЕ От тази седмица вече е в сила забраната за тютюнопушене в заведенията. В същото време здравното министерство дава пореден празничен “бонус” за собствениците и ще прави проверки как се спазват разпоредбите чак след Нова година.

СПОР Комисията за защита на конкуренцията образува на 13 декември производство по жалба, подадена от “Обединение Велинград”. Жалбата е във връзка с обявената от Народното събрание обществена поръчка за основен ремонт на Лечебно-възстановителната база на парламента във Велинград. “Обединение Велинград” обжалва една от позициите за строително-монтажни работи в поръчката.

ХОТЕЛИЕРИ Велинградското Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите организира свое коледно тържество. Домакини на събитието на 16 декември бяха председателят на сдружението Златко Златанов и хотел “Рич”.

ДАР На 20 декември - Игнажден гости за коледното си тържество посрещна Дневният център за деца с увреждания “Надежда”. Торбички с лакомства за децата дари Ротари клуб - Велинград, който е подготвил същата приятна изненада и за децата, с които работи отдел “Закрила на детето”.

КОЛЕДНО Коледно парти организираха и дамите от сдружение “Нежна сила”. На 19 декември те се събраха в хотел “Зора” с идеята доброто настроение да продължи и през всички дни от празничната седмица.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води