Велинград - online - За мечтите на децата - не само на празници 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За мечтите на децата - не само на празници
Публикувано 2010-12-28 20:08:26 от темпо

Празниците следват един след друг – Бъди вечер, Коледа, Нова година! Още от началото на декември деца и семейства, получаващи подкрепата на отдел “Закрила на детето” към дирекция “Социално подпомагане” във Велинград започват да питат: ”...Ще има ли подаръци?”, “Кога ще бъде тържеството?” А текущата работа е толкова много!

За съжаление, сигналите за деца и семейства в риск стават все повече! И независимо, че екипът на отдела се състои вече от четири служители, нуждата от бърза реакция и адекватна навременна подкрепа е все по-голяма! Стараем се да сме точни. И си казваме, че при тази ситуация празниците и подаръците не са приоритет. Е, да, ама ако не става въпрос за деца! Нали ние самите създадохме тази традиция и е нормално децата да очакват. Свикнали сме експедитивно да правим организации и това не е случайно - имаме подкрепата на приятели, които никога не ни оставиха през годините. Въпреки всичко и тази година ще има подаръци и тържество!
На 27 декември 2010 г. в приемната на отдел “Закрила на детето”, която представлява уютна детска стая, своите подаръци с добри пожелания и топлота ще получат 60 деца, от които 7 в приемни семейства и 53 настанени в семейство на родини и близки. В познатата за тях обстановка, но пременена с коледна елха, ще кажат своите празнични стихчета и песнички, ще разкажат за желанията и мечтите си - дано да успеем да сбъднем поне част от тях! С нас ще бъдат всички тези, на които в навечерието на святата нощ поднасяме отново своето БЛАГОДАРЯ!
Благодарим на Ротари клуб - Велинград и на Стефан Зарев, които за поредна година подсигуриха разкошните подаръци за нашите деца – пълни торби с плодове и лакомства, книжки, игри, дрешки и играчки! Благодарим за човешкото отношение, чрез което се сбъдват мечтите на децата - и не само на празници!
Сашка Жекова, отдел “Закрила на детето” - Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България