Велинград - online - “Голден груп” взе за 10 години разсадника и оранжериите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Голден груп” взе за 10 години разсадника и оранжериите
Публикувано 2010-12-28 20:15:53 от темпо

“Голден груп” е победител в конкурса за разсадника и оранжериите на общинската фирма в ликвидация “Стройком”, съобщиха от Общинска администрация. Комисията с председател заместник-кмета Валентина Цветанова е класирала на първо място офертата на велинградската фирма пред тази на софийската “Премиал дивелопмънт”. Вестник “Темпо” вече обяви подробно офертите: “Премиал дивелопмънт” даде по-високи наемни цени, а от “Голден груп” обещаха повече инвестиции в двата обекта.

Близката до общинския съветник Златко Златанов “Голден груп” взима под наем за 10 години разсадника с площ от 15 771 кв.м. и цветните оранжерии с площ 4514 кв.м. Месечният наем за разсадника ще е 12.75 лева за декар без ДДС, а за оранжериите общо 610 лева без ДДС.
Припомняме какви инвестиции обещава с офертата си “Голден груп”: реконструкция и модернизация на съществуващата сграда на разсадника за 25 000 лева, автоматизирана напоителна система за 30 000 лева, изграждане на беседки, ограда, осветление, входни врати и система за видеонаблюдение. Общо за разсадника обещаните инвестиции са 124 000 лева. За оранжерите е предвиден ремонт на покрива и сградата, отоплителна система, капково напояване, закупуване на плюсова хладилна камера, видеонаблюдение и създаване на търговски център - общо за 197 000 лева.
Освен това от “Голден груп” поемат ангажимент за разкриване на 15 работни места, като ще предложат да останат на работа хората, които в момента се грижат за разсадника и оранжериите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води