Велинград - online - “Импулс” танцува за “Българската Коледа” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” танцува за “Българската Коледа”
Публикувано 2010-12-28 20:27:30 от темпо

В тазгодишния концерт, с който на 25 декември приключи благотворителната кампания Българската Коледа”, участваха и две двойки от КСТ “Импулс”. Никола Вардев - Венцислава Бормалийска и Борис Даскалов - Диана Енчева за първи път танцуваха на една от най-престижните сцени в България - в Народния театър “Иван Вазов”.

Концертът, както и цялата кампания, бе под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова. Водещи на заключителната вечер, излъчена директно по БТВ, бяха звездите от сериала “Стъклен дом” Елена Петрова и Калин Врачански. Сред изпълнителите, които бяха в подкрепа на кампанията, този път впечатли масовото участие на фолк звезди.
Велинградските танцьори натрупаха много вълнения около участието си не само на сцената, а и зад кулисите. Никола, Борис, Венци и Дидка вече имат цяла фото-сесия от снимки заедно с Калин Врачански, Румънеца и Енчев, Графа, Глория, Преслава, Десислава, Константин, балета на “Шоуто на Слави”, Емилия, на чията песен танцуваха и още много от имените участници в програмата. Слави Трифонов, който е и официален спонсор на нашата двойка Даскалов - Енчева, също си направи специална снимка с любимците си от Велинград.
След края на концерта Зорка и Георги Първанови са се срещнали с участниците в концерта и лично са им благодарили за подкрепата на благотворителната кауза. Равносметката на кампанията “Българската Коледа” тази година е 1 189 000 лева, предназначени да помогнат на болни деца.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай