Велинград - online - Топ 10 на най-четените статии на www.tempo.velingrad.com 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Топ 10 на най-четените статии на www.tempo.velingrad.com
Публикувано 2010-12-28 20:28:32 от темпо

През 2010 г. нашият сайт www.tempo.velingrad.com обнови визията си и спечели много нови читатели. В края на годината направихме мини-класация на десетте най-четени статии, публикувани в сайта и тя включва следните заглавия според броя прочитания в интернет:

Статията “Забавната музика в Чепинско” публикувахме в две части още през януари 2010 г., а неин автор е Никола Делиев - поздравяваме го за предизвикания читателски интерес и му пожелаваме през 2011 г. същия успех и за материала за историята на Футболен клуб “Чепинец”, на който посвети много труд и изследователска дейност.
Разбираемо и очаквано е, че на второ място в читателския Топ 10 е статия, свързана с работните места. През 2010 г. всеки четвърти жител на община Велинград беше безработен по данни на официалната статистика. Кризата лиши много хора от работните им места и доходи, така че всяка информация за работа се търсеше като топъл хляб.
На голям интерес се радва и статията “Кой има разрешително за ползване на минерална вода”. Това е въпрос, който велинградчани задават от години към общинските институции. Вестник “Темпо” си направи труда да събере на едно място официалната информация от Министерството на околната среда и водите и за първи път да публикува имената на фирмите и физическите лица, които имат разрешителни за ползване на минерална вода от трите находища в нашия град. В случая интересни се оказаха не само имената на тези, които имат разрешително, а и липсващите имена на хора и фирми, за които бе видно, че ползват минерална вода, но според МОСВ не притежават разрешително.
“Знаков общинар убит с нож в гърба” - статията за убийството на заместник-председателя на Общински съвет - Ракитово Северин Клашнов-Чарли безспорно е топ-криминалната новина на 2010 г. Статистиката на сайта сочи, че криминалната хроника и този тип информации винаги имат широка читателска аудитория, а интересът специално към убийството на Чарли бе огромен.
Доказателство, че проблемите на здравеопазването вълнуват максимален брой българи, е колко хора са прочели нашето интервю с проф. Никола Милчев, акушер-гинеколог на 2009 г., за намалялата раждаемост и застаряването на нацията, за трудния достъп до квалифицирана медицинска помощ в малките градове, за липсата на пари в здравеопазването и комерсиализацията на лекарската професия.
В нашия Топ 10 попада още един проблем, актуален за велинградчани: “Какво трябва да знае всеки, който иска да дава частна квартира?”. Този материал направихме съвместно с Общинска администрация и се оказа, че събраната за първи път на едно място и в синтезиран вид информация е от полза за мнозина.
“СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ” е една от най-утвърдените рубрики на “Темпо”, която съществува още от създаването на вестника през 1994 г. Явно нашите кратки новини от първа страница са предпочитани не само в хартиения, но и в електронния вариант на вестника, сочи “броячът” в интернет.
В “50 отличници сред учителите” разказахме за преподавателите, спечелили званието “Учител на годината” в навечерието на 24 май. В нашата община през 2010 г. новините от сферата на образованието бяха предимно с положителен знак, а училищата и учителите продължиха да се конкурират с успехи, достижения и идеи.
През новата 2011 година вестник “Темпо” ще продължи да предлага обективна информация по темите, които интересуват и вълнуват велинградчани. Ще продължат и новостите на сайта www.tempovelingrad.com, който ще търси нов, по-модерен и динамичен облик и още нови и активни читатели.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай