Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.12.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.12.10
Публикувано 2010-12-28 20:31:42 от темпо

ДИРЕКТОР На сесия на 22 декември Общинският съвет в Ракитово отстрани от длъжност дългогодишния директор на общинското дружество “В и К” Георги Георгиев на базата на одитен доклад за 2008 г. И на последното за годината заседание не липсваха скандали, които белязаха 2010 г. в съседната общината.


ТЕПАВИЦА Фирма “Вели пласт” ЕООД спечели конкурса за тепавицата, съобщиха от Общинската администрация на Велинград. Тя наема обекта за 5 години или до стартиране на проекта за етнографски музей на открито, за който засега няма ободрено финансиране.

ИЗВЪНРЕДНА Извънредно заседание само с една точка проведоха велинградските общински съветници на 22 декември. Те потвърдиха върнато от областиня управител решение за образуване на общински имот в центъра на Света Петка.

“ЕЛА” На 21 декември кметът Иван Лебанов и зам.-кметът Георги Янчев гостуваха предколедно в Дома за възрастни хора “Ела”. Домакините подариха на кмета дървена фигурка на кон, а той им пожела здраве и щастливи дни в току-що ремонтираната по проект “Красива България” сграда.

КАРАОКЕ Вокална група “Караоке” направи самостоятелен коледен концерт за най-верните си фенове на 22 декември. Възпитаниците на Юлиана Ковачева пяха в ресторант “Олимпик”.

ПРЕДКОЛЕДНО За училищата във Велинград седмицата премина под знака на истинско предколедно настроение. В СОУ “Св.св. Кирил и Методий” посветиха на Коледа урок по математика и театрално представление на децата от ОДК. В СОУ “Васил Левски” осмокласници от езиковата паралелка представиха на английски език “Най-хубавия подарък”. В ПГИТ “Ал. Константинов” подходиха професионално и включиха в празничната рограма аниматори.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола